donderdag 26 november 2015

Limited edition, Bubbels en glitter!

Voor iedereen die wil genieten van een ontspannende en feestelijke verzorging die de celvernieuwing stimuleert.

Deze behandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, een massage met zijdezachte balsem, een peel-off masker en eindigt met de Crème Précieuse met robijnextract die uw huid hydrateert en beschermt.

De actieve werkstoffen:
CHAMPAGNE: Ook wel de « gekroonde wijn » of « koninklijke wijn » genoemd, deze bruisende wijn wordt beschouwd als luxesymbool van
Frankrijk. Champagne staat synoniem voor feest. Een prestigeproduct dat alom gekend is. De actieve werkstof is een combinatie van fruitzuren en polyfenolen, gekend om hun anti-oxydanten en beschermende werking. Helpt bij de celvernieuwing en het herstellen van beschadigde weefsels.

GECULTIVEERDE PARELS: Staan al meer dan 400 jaar gekend om hun weldadige werking. Deze parels hebben een stimulerende werking dankzij de aanwezigheid van aminozuren. De huid straalt en wordt opgespannen. De aanwezigheid van minerale zouten zorgt voor een evenwichtsherstellend en remineraliserend effect.

ROBIJNEXTRACT: Steen van de energie. De robijn werd geselecteerd omwille van zijn hoog chroomgehalte; dit heeft een talgregulerende werking en helpt bij het gladstrijken van de huid. De huid wint aan vitaliteit en tonus.

De huid straalt, sprankelt en is gerevitaliseerd. Na afloop krijgt u nog een flesje bubbels mee naar huis om verder te kunnen genieten van de behandeling.

Nu voor 55,- euro.

De voorraad is beperkt.
Maak vandaag nog uw afspraak!